© Baykuş Haber

MBA Okulları ortaokul ve lise mezunları 2023 mezuniyet balosunda buluştu

MEDİCANA EĞİTİM GRUBU MBA OKULLARI 8. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ CEMİLE SULTAN KORUSU’NDA DÜZENLENEN ORGANİZASYONDA BİR ARAYA GELDİ.

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları'nın 8. ve 12. sınıf öğrencileri, Cemile Sultan Korusu'nda düzenlenen etkinlikte buluştu. MBA Okulları'nın yöneticileri, eğitmenleri ve öğrencileri bir araya geldiği MBA 2023 Mezuniyet Balosu'nda, eğlenceli bir zaman geçirirken aynı zamanda başarılarına gurur duydular.

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları CEO'su Ayfer BATI, mezun olan öğrencilere tebriklerini ileterek, "Sizleri, fikirleriniz ve hayallerinizle şekillendirdiğiniz her projeyle ilham aldık. Hayatınız boyunca kararlılıkla ve çağın gereksinimlerine odaklanarak kişisel yeteneklerinizi her alanda sergileyeceğinizden eminiz. Sizlerle gurur duyuyoruz." şeklinde konuştu.

Mezuniyet balosunda başarı elde eden öğrenciler, mezuniyet pastasını birlikte keserek duygusal konuşmalar gerçekleştirdi. Bu özel etkinlik, öğrencilerin eğitim hayatlarını başarıyla tamamlamalarını kutlamak amacıyla düzenlenmişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER