© Baykuş Haber

Meclis önemli kararları görüştü ve karara bağladı

DÜZCE BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLEN İKİNCİ TOPLANTI İLE SONA ERDİ. MECLİS BAŞKANVEKİLİ HÜDAVER GÖSTERİŞLİ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTI DA KOMİSYON VE ENCÜMENE HAVALE EDİLEN 30 GÜNDEM MADDESİ KARARA BAĞLANDI.

Düzce Belediyesi Haziran ayı meclis toplantılarının ikinci oturumu, Meclis Başkanvekili Hüdaver Gösterişli'nin başkanlığında gerçekleştirildi ve 30 gündem maddesi üzerinde kararlar alındı.

Toplantının başlangıcında önceki meclis toplantısının tutanak özetinin oylanmasının ardından komisyonlara havale edilen gündem maddelerine geçildi. Bu maddeler arasında ek ödenek talepleri, norm kadro değişiklikleri, çalışma yönetmeliği güncellemeleri, tarife değişiklikleri, belediye yetki alanı içerisindeki ilan ve reklam faaliyetlerinden alınacak ilan ve reklam vergisi ile asma tahsis ücret tarifesi gibi konular yer alıyordu. Bu gündem maddeleri, meclis üyeleri tarafından kabul edildi.

Haziran ayı meclis toplantılarının ikinci oturumu, kalan gündem maddelerinin görüşülmesi ile tamamlandı. Gündemde başka bir konu olmadığından, bir sonraki toplantının 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 19.00'da yapılmasına karar verilerek birleşim sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER