© Baykuş Haber

MediaMarkt Alanyada ilk mağazasını açtı

AVRUPA’NIN ÖNDE GELEN ELEKTRONİK PERAKENDE ŞİRKETLERİNDEN MEDİAMARKT, ALANYA’DA 2 BİN 150 METREKARELİK MAĞAZA AÇTI. MAĞAZADA AÇILIŞA ÖZEL ÇEŞİTLİ ÜRÜN KATEGORİLERİNDE SUNULAN FIRSATLAR TEKNOLOJİSEVERLER TARAFINDAN İLGİ ÇEKTİ.

Alanya'da faaliyet gösteren önde gelen elektronik perakende şirketlerinden MediaMarkt, şehirdeki yeni mağazasını 2 bin 150 metrekarelik bir alanda hizmete açtı. Yeni mağazanın açılışı teknoloji meraklıları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

MediaMarkt, Türkiye'deki yatırımlarına devam ederek Türkiye'nin dört bir yanında yeni mağazalar açmaya devam ediyor. 92. mağazasını Alanya'da Eğriköprü Caddesi üzerinde hizmete sunan şirket, bu yeni mağaza ile 26 kadın ve 21 erkek olmak üzere toplamda 47 kişiyi istihdam etmiş oldu.

Yeni mağazada teknoloji ürünlerinden beyaz eşyalara, elektronik cihazlardan aksesuarlara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor. Ayrıca açılışa özel çeşitli ürün kategorilerinde sunulan fırsatlar, teknoloji meraklıları tarafından büyük bir ilgi gördü.

MediaMarkt Türkiye Operasyonlardan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (COO) Hulusi Acar, mağaza yatırımları konusunda şunları söyledi: "Tüketicilerin MediaMarkt mağazalarına olan ilgisi bizleri çok mutlu ediyor. Yeni mağazalarımızla tüketicilere en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor, cazip fiyatlarla bütçelerine katkı sağlıyor ve istihdam yaratıyoruz. Elektronik perakendenin deneyim lideri olma hedefimiz, Alışveriş Deneyimi, Kullanım Deneyimi, Çalışan Deneyimi ve Sosyal & Çevresel Etki Deneyimi alanlarında müşterilerin ilk tercihi olmak şeklinde ilerliyor. Alanya'daki yeni mağazamızla teknoloji meraklılarına hizmet vermeye başladığımız için mutluyuz. Gelecekte de yeni mağaza açılışlarına devam edeceğiz."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER