© Baykuş Haber

MediaMarkt Ispartada ilk mağazasını açtı

MediaMarkt, Isparta'da 1,560 metrekarelik yeni bir mağaza açarak on binlerce ürünü tüketicilerle buluşturdu. Bu özel açılış, teknoloji meraklıları arasında büyük ilgi gördü.

Elektronik perakendecisi MediaMarkt, Türkiye'deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. Ülkedeki 94. mağazasını Isparta Meydan AVM içerisinde açan firma, bu yeni mağazasıyla 12 kadın ve 12 erkek olmak üzere toplamda 24 kişiye istihdam sağlayacak.

MediaMarkt, Isparta'daki mağazasında çeşitli ürün kategorilerinde özel açılış kampanyaları da sunuyor. Bu kampanya 22-23 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

MediaMarkt Türkiye Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (COO) Hulusi Acar, mağaza yatırımları hakkında şunları söyledi: "Tüketicilerin MediaMarkt mağazalarına duydukları ilgiden çok mutluyuz. Açtığımız her yeni mağaza ile tüketicilere en iyi hizmeti sunmak, cazip fiyatlarla bütçelerine katkı sağlamak ve istihdam yaratmak için çalışıyoruz. Elektronik perakendenin deneyim lideri olma hedefimize doğru yol alıyoruz. Isparta'daki yeni mağazamızda teknoloji severlerle buluştuğumuz için mutluyuz. Gelecekte de yeni mağaza açılışlarımızı sürdüreceğiz."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER