© Baykuş Haber

Medicana Sağlık Grubundan İstanbul Avrupa Yakasına yeni yatırım

30 YILI AŞKIN TECRÜBESİYLE VE TÜRKİYE’NİN 7 İLİNE SAĞLIK HİZMETİ SUNAN MEDİCANA SAĞLIK GRUBU, 15. HASTANESİ MEDİCANA ATAKÖY’Ü HİZMETE AÇTI. MODERN TEKNOLOJİK ALTYAPISI, SON DÖNEM HASTANE MİMARİSİ İLE BİRÇOK BRANŞTA HİZMET VEREN MEDİCANA ATAKÖY, SON DÖNEM HASTANE MİMARİSİ, TEKNOLOJİK ALTYAPISIYLA HERKES İÇİN ERİŞİLEBİLİR SAĞLIK HİZMETİ SUNUYOR.

Türkiye'nin önde gelen sağlık hizmeti sunan Medicana Sağlık Grubu, 30 yılı aşkın deneyimiyle ülkenin 7 iline sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor. Son olarak İstanbul'da hizmete açtığı 15. hastanesi olan Medicana Ataköy, modern teknolojik altyapısı ve son dönem hastane mimarisi ile birçok farklı branşta sağlık hizmeti sunuyor.

1992 yılından bu yana 10 binin üzerinde çalışanı ile modern tıbbın son imkanlarını sunan Medicana Sağlık Grubu'nun İstanbul Avrupa Yakası'ndaki yeni hastanesi, SGK anlaşması ile herkes için erişilebilir sağlık hizmeti sunuyor. Medicana Ataköy, İstanbul'a ve yurt dışından gelen hastalara modern ve son teknolojiyle donatılmış bir sağlık merkezi olarak hizmet veriyor.

Hastanenin konumu, mimarisi ve deniz manzaralı odaları ile öne çıktığını belirten Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, sağlık sektörüne kazandırdıkları yeni hastanelerle Türk ekonomisine katkı sağladıklarını vurguladı. Medicana Ataköy, birçok farklı branşta sağlık hizmeti sunarken, modern teknoloji ve uzman kadrosuyla hastalarına kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor. Bu yeni yatırımlarla Medicana Sağlık Grubu, herkes için erişilebilir sağlık hizmetini en iyi şekilde sunmayı amaçlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER