© Baykuş Haber

Mehmet Ali Şahinden Kılıçdaroğluna kırsaldan oy alamadık cevabı

CUMHURBAŞKANLIĞI YÜKSEK İSTİŞARE (YİK) KURULU ÜYESİ MEHMET ALİ ŞAHİN, CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN KIRSAL KESİMDEN OY ALAMADIKLARI YÖNÜNDEKİ AÇIKLAMASINA İLİŞKİN, "SAYIN KILIÇDAROĞLU, BİRAZ ARAŞTIRSAN BUNUN NEDENİNİ ÇOK KOLAY YAKALARSINIZ" DEDİ.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Mehmet Ali Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kırsal kesimde oy alamadıkları yönündeki açıklamalarına yanıt verdi. Şahin, Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine "Sayın Kılıçdaroğlu, biraz araştırsan bunun nedenini çok kolay yakalarsınız" diyerek karşılık verdi.

Şahin, Karabük'ün Ovacık ilçesinde gerçekleşen bayramlaşma programında konuştu. Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olarak seçilmesini ve AK Parti'nin Cumhur İttifakı ile iktidar olmasını hatırlatan Şahin, milletin tercihinin demokratik bir sürecin sonucu olduğunu vurguladı. Türkiye'nin demokratik olgunluk gösterdiğini ve halkın sandıkla tercihini yaptığını belirtti.

Şahin, 5 yıllık bir istikrar döneminin önlerinde olduğunu ifade ederek, bu sürecin geçmişteki koalisyon dönemlerine kıyasla hızlı ve etkili olduğunu söyledi. KÖYDES projesinin köylere daha fazla hizmet götürmeye yardımcı olduğunu ve bu nedenle kırsal kesimin AK Parti'ye destek verdiğini açıkladı.

Programa AK Parti MKYK üyesi ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Milletvekili Ali Keskinkılıç, İl Başkanı Ferhat Salt ile diğer parti üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER