© Baykuş Haber

Mehmet Kazan, Çekyadan kupalarla dönüyor

2023 CZECH DİSABLED GOLF MASTERS TURNUVASI'NDA MİLLİ SPORCU MEHMET KAZAN, “BEST OTHER MAN” KATEGORİSİNDE BİRİNCİ, GENEL KLASMAN TABLOSUNDA DA İKİNCİ OLDU.

2023 Czech Disabled Golf Masters Turnuvası'nda Türk milli sporcu Mehmet Kazan büyük bir başarı elde etti. Bu uluslararası organizasyonda, "Best Other Man" kategorisinde birinci ve genel klasman tablosunda ikinci olarak önemli bir derece elde etti.

Avrupa Engelliler Golf Birliği tarafından düzenlenen turnuva, 14-15 Haziran tarihlerinde Çekya'nın Prag kentinde gerçekleşti. 12 farklı ülkeden 61 sporcu, Golf Resort Black Bridge'de yarıştı. Türkiye'yi temsil eden Mehmet Kazan, Türk golf sporunun önemli isimlerinden biri olarak mücadele etti. Ayrıca Türk sporculardan Karahan Yıldırım da bu uluslararası arenada yer aldı.

Mehmet Kazan, iki raund sonucunda toplamda 155 (+11) gross skor elde ederek genel klasman tablosunda ikinci sırayı aldı. Aynı zamanda "Best Other Man" kategorisinde ise 61 stableford skoruyla birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Bu önemli başarılarla 2023 Czech Disabled Golf Masters'ın ödül töreninde iki kez kürsüye çıkan Mehmet Kazan, "Genel Klasman" ikincisi ve "Best Other Man" birincisi olarak ödüllendirildi. Türk golfünün gururu olan Kazan, uluslararası arenada Türkiye'yi başarıyla temsil etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER