© Baykuş Haber

Mehmet Şafi Özperk: İl spor merkezlerimiz çocuk ve gençlerimizle cıvıl cıvıl olmalı”

BATMAN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ MEHMET ŞAFİ ÖZPERK VE SPOR ŞUBE MÜDÜRÜ BURAK EREN, AÇILIŞ ÖNCESİ BÜTÜN BRANŞLARDAKİ ANTRENÖRLERLE BİR ARAYA GELDİ.

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'Yaz Spor Okulları' programını 4 Temmuz'da başlatıyor. İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, bu etkinliği çocuk ve gençlerin daha fazla sporla buluşması için bir fırsat olarak değerlendirdiğini ifade etti.

Müdür Özperk ve Spor Şube Müdürü Burak Eren, etkinlik öncesinde tüm spor branşlarında çalışan antrenörlerle bir araya geldi. Yaz sezonunun verimli geçmesi için antrenörlerden özverili bir çalışma beklediklerini vurgulayan Özperk, her çocuğun spora dokunabilmesini hedeflediklerini dile getirdi.

2022-2023 eğitim-öğretim yılının sona erdiğini hatırlatan Özperk, "Bu nedenle bütün öğrencilerimiz il spor merkezlerimizden faydalanmak isteyeceklerdir. Kayıtlarımız son 15 gündür devam ediyor. Spor merkezlerimiz, spor yapmak isteyen herkese kapılarını açık tutuyor. Tesislerimizi daha fazla sporcunun kullanabilmesi için programlı bir şekilde kullanmalıyız. Velilerimiz bu konuda son derece duyarlı. 2023 yılında, il spor merkezlerimizde çocuklarımız ve gençlerimiz sporla buluşacak ve spor merkezleri hareketli bir şekilde yaşayacaklar" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER