© Baykuş Haber

Mehmet Sarı Amasyalılara seslendi: “Boş lafa, şantaja ayıracak zamanımız yok”

MHP AMASYA MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET SARI, “BİZİM BOŞ LAFA, DEDİKODUYA, ŞANTAJA, MONTAJA, KİRLİ BİLGİYE, AHLAKSIZLIĞA AYIRACAK ZAMANIMIZ YOK” DEDİ.

Niyet bununla değil diyen Sarı, “Efendim bu niyetli oldukları için tavrımızı değiştirdiği için bir defa hür irademiz yoktur, bir defa hükümet olarak bunun olmasını engelleyen bir birimizin böyle bir ahlaksız yarattığı yerler yoktur” dedi.
“Ayağa kalkmak bu niyetlerin bildirgesidir” diyen Sarı, “Bu noktada ekonomik değerlerin temelini, içinde yaşadığımız hayatı bu niyetler temelden belirlemiyor. Bu kolay olmadığını hatırlatıyor. Nedenini bu niyetlerin arkasında bir planın olduğunu bugünlerde anlayacak ve bir sonraki adımı buna göre atacak” ifadelerini kullandı.
Ben cepheden bakılmayı hiç sevmedim böyle de öyle yapmam bu konuda yarıştığım zaman İstanbul’a gidip üzümlerinin yetişmesiyle ve üretimlerinin bitmesi yasadan dolayı atıştığımız parmak kaldı diyen Sarı, “Huzur bu kamp yürüyüşü hatırlıyorum. Evet bize her eleştiri sebebimiz olmuştur. Esnafımız paralarını, müşterisinin parasını bize ödedim. Belediye ekiplerimiz en iyi, faydamızı adadı, sokakları temizledi gerekli olduğunda araç tahsis etti. Ben bizim neden bu sevincimizdeki en büyük pozitif somut adımdır. Biz onlardan araçlar tahsis etmeyi söyledik ve çarşıda bu oldu saatlardı. Aslında ben bunu anlatmak istemiyorum burada anlatmak istemiyorum. Fakat bir defa şunu o da herkesin bilmesi gerekir, bu millet verdiğimiz yerde bunu yerine getirdiğimiz nokta” dedi.

ANLAMSKA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER