© Baykuş Haber

Melikgazi Kayseri Basketbola Avrupa daveti

ING KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİG'DE MÜCADELE EDEN MELİKGAZİ KAYSERİ BASKETBOL KULÜBÜ, TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU (TBF) TARAFINDAN AVRUPA KUPASI MÜSABAKALARINA DAVET EDİLDİ.

Melikgazi Kayseri Basketbol Kulübü, ING Kadınlar Basketbol Süper Lig'de mücadele eden bir ekip olarak Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından 2023-2024 sezonunda Avrupa Kupası'nda yer alma daveti aldı. Bu davet üzerine sarı-kırmızılılar, gerekli işlemleri başlatarak yeni sezonda hem Türkiye'yi hem de Kayseri'yi Avrupa Kupası'nda temsil edecekler.

Melikgazi Kayseri Basketbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada, tarihi başarılarla dolu bir kulüp olarak bu davetin teknik ekip ve yönetim tarafından değerlendirildiği belirtildi. Kulüp, Türkiye ve şehirlerini en iyi şekilde temsil etme amacıyla yeni sezonun EuroCup Women 2023-2024 bölümünde yer almak için katılım işlemlerine başladı.

Ayrıca, kulüp yetkilileri, bu başarıya ulaşmalarında desteklerini esirgemeyen taraftarlara, Onursal Başkanları Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu'na teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER