© Baykuş Haber

Melikgazide çocuklara ‘karne şenliği

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, 16 HAZİRAN CUMA GÜNÜ İLDEM VE BELSİN BÖLGESİNDE GERÇEKLEŞTİRECEKLERİ KARNE ŞENLİĞİNE TÜM ÇOCUKLARI DAVET ETTİ.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 16 Haziran Cuma günü İldem ve Belsin bölgelerinde düzenlenecek Karne Şenliği'ne tüm çocukları davet etti. Başkan Palancıoğlu, çocukların yoğun bir eğitim döneminden sonra güzel bir karne şenliği ile eğleneceklerini belirterek, etkinliklerin dolu dolu geçeceğini söyledi.

Başkan Palancıoğlu, "2022-2023 eğitim-öğretim dönemi boyunca çocuklarımızın yanında olduk. Öğrencilerimiz dolu dolu bir eğitim öğretim dönemini geride bırakıyor. Çocuklarımızın tatil başlangıcını unutmadık. Onlar için dopdolu bir program hazırladık. 16 Haziran Cuma günü saat 10.00'da TOKİ Demokrasi Mahallesi Şeref Talu Cami yanındaki parkta başlayacak şenlik, sonrasında saat 14.00'te Anafartalar Mahallesi İsa Yusuf Alptekin Parkı'nda devam edecek. Öğrencilerimizi bu eğlenceli etkinliklerle karşılamak istiyoruz. Palyaço, sihirbaz, maskotlar, canlı müzik, çekilişler, yarışmalar gibi birçok etkinlik sunacağımız şenliğimizde, öğrenciler karnelerinin tadını çıkaracaklar. Tüm öğrencilerimizi bu güzel şenliğimize bekliyoruz. Mısır ve pamuk şekeri ikramlarımız da olacak. Karnesini alan tüm öğrencilerimize keyifli ve eğlenceli bir gün geçirmeyi diliyorum" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER