© Baykuş Haber

Melikgazide gençlere özel ‘Milli Değerlerimiz Çanakkale konferansı

MELİKGAZİ BELEDİYESİ VE KAYSERİ YEŞİLAY ŞUBESİ'NİN İŞBİRLİĞİ İLE GENÇLERE ÖZEL "MİLLİ DEĞERLERİMİZ ÇANAKKALE" İSİMLİ KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Melikgazi Belediyesi ve Kayseri Yeşilay Şubesi işbirliğiyle düzenlenen "Milli Değerlerimiz Çanakkale" konferansı, gençler için özel bir etkinlik olarak gerçekleşti.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Yeşilay'ın ve gençlerin Melikgazi için büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, gençlerin ülkenin geleceği olduğunu vurguladı. Yeşilay'ın zararlı alışkanlıklardan ve bağımlılıklardan gençleri koruma konusundaki önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Palancıoğlu, bu konuda belediye olarak desteklerini sürdüreceklerini dile getirdi. Çanakkale'nin milli birlik ruhunun önemine vurgu yaparak, bu ruhun Türkiye'nin geleceğini şekillendirmesinin önemine değindi. Ayrıca, şehitleri ve gazileri minnet ve rahmetle andığını ifade etti.

Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Çifçi, bağımlılıkla mücadele etmek için yıl boyunca gençlerle bir araya geldiklerini belirtti. Gençlerin milli değerlere sahip çıkacağına inandığını ifade eden Çifçi, konferansın faydalı olacağını vurguladı ve desteklerinden dolayı Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'e ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'na teşekkür etti.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, konferansın Yeşilay'ın ruhuna uygun olduğunu belirterek, gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı korunmasının önemini vurguladı. Uyuşturucu madde ile mücadelede Yeşilay'ın önemli bir rol üstlendiğini ifade eden Çiçek, gençler üzerindeki etkileri için Yeşilay Başkanı'na teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER