© Baykuş Haber

Melikgazide kavşaklar çiçeklerle süslendi

MELİKGAZİ BELEDİYESİ, İLÇEDE BULUNAN REFÜJ, KAVŞAK VE YEŞİL ALANLARDA YAZ AYLARI İÇİN MEVSİMLİK ÇİÇEK DİKİMLERİNE BAŞLADI. BU ÇERÇEVEDE 100 BİN ADET ÇİÇEK TOPRAKLA BULUŞTU.

Melikgazi Belediyesi, ilçedeki refüjler, kavşaklar ve yeşil alanlara yaz ayları için mevsimlik çiçek dikimi başlattı. Bu kapsamda toplamda 100 bin adet çiçek toprağa ekildi.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, ilçenin daha yeşil ve estetik bir görünüme kavuşması amacıyla çalıştıklarını belirterek, "Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin daha estetik bir görünüme sahip olması için yaz ayları için mevsimlik çiçek ve bitkilerin dikimine başladı. Top kadife, begonya ve petunya gibi göz alıcı çiçekler, özellikle refüjleri ve kavşakları daha da güzelleştiriyor. Tüm birimler olarak ilçemizi daha yaşanabilir, nefes alınabilir ve güzel bir hale getirme çabası içindeyiz. Her dikim çalışmamız, çevre ve doğa için önemli bir adım taşıyor. Ağaçlandırma ve çiçek dikimi projelerimiz tüm hızıyla devam ediyor. 100 bin yeni çiçek dikerek Melikgazi'yi daha yeşil hale getirmek için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER