© Baykuş Haber

Melikgazide kurban pazar yeri için başvurular başladı

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMI İÇİN MELİKGAZİ İLÇESİNDE KURULACAK KURBAN SATIŞ YERLERİ İÇİN BAŞVURULARIN YARIN BAŞLAYACAĞINI HATIRLATTI. MELİKGAZİ'DE KURBAN PAZAR YERLERİ MİMARSİNAN VE BEŞTEPELER OLARAK BELİRLENDİ.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Melikgazi ilçesinde kurulacak kurban satış yerleri için başvuruların yarın başlayacağını açıkladı. Melikgazi ilçesinde kurban pazar yerleri olarak Mimarsinan ve Beştepeler bölgelerinin belirlendiğini ifade eden Başkan Dr. Palancıoğlu, vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde kurbanlık alışverişi yapmalarını sağlamak amacıyla çalışmaların hızla sürdüğünü belirtti.

Kurban Bayramı'nın 28 Haziran-1 Temmuz 2023 tarihleri arasında kutlanacağını hatırlatan Başkan Dr. Palancıoğlu, kurban satış yerleri ve kesim yerlerinin hazırlıklarının devam ettiğini söyledi. Kurban satışı yapacak besicilerin gerekli belgelerle karakollara başvurması gerektiğini vurgulayan Başkan, Melikgazi'deki kurban satış yerlerine yer ayırtmak isteyenlerin 1-9 Haziran tarihleri arasında 0352 252 18 98 numaralı telefonu arayarak veya Melikgazi Belediyesi Zabıta Amirliği'ne şahsen başvurabileceğini belirtti.

Başkan Dr. Palancıoğlu, kayıtların 12 Haziran'da kurban kesim yerleri için yapılması gerektiğini ve ödemelerini yapan esnaflara yer tahsis edileceğini dile getirdi. Kurban pazarlarına getirilecek olan hayvanların, kurban olmaya uygun hayvanlar olduğunu ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde görevli veteriner hekimlerin denetiminden geçeceklerini vurguladı. Kurban pazarlarının 12 Haziran'da faaliyete başlayacağını ve bayramın son gününe kadar hizmet vereceğini belirten Başkan Dr. Palancıoğlu, vatandaşlara rahat bir bayram dönemi geçirmeleri temennisinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER