© Baykuş Haber

Melisa Ercan, Tunusta şampiyon oldu

MİLLİ TENİSÇİ MELİSA ERCAN, TUNUS’TA DÜZENLENEN TOPLAMDA 15 BİN DOLAR ÖDÜLLÜ MAGİC TOUR BY FTT TURNUVASI'NDA PROFESYONEL KARİYERİNİN İKİNCİ ŞAMPİYONLUĞUNA ULAŞTI.

Milli tenisçi Melisa Ercan, Tunus'ta düzenlenen Magic Tour By Ftt Turnuvası'nda profesyonel kariyerinin ikinci büyük şampiyonluğuna imza attı. Tunus'un başkenti Monastir'de sert zeminde gerçekleşen bu prestijli organizasyonda 17 yaşındaki yetenekli sporcu Melisa Ercan, büyük bir başarıya imza atarak şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Turnuvada, Melisa Ercan sırasıyla İrlandalı, Alman, Fransız ve Meksikalı rakiplerini mağlup ederek finale yükseldi. Finalde karşılaştığı rakibi ise İtalyan tenisçi Beatrice Stagno oldu. Bu çekişmeli mücadele 1 saat 31 dakika sürdü ve sonunda Melisa, Stagno'yu 6-3, 6-3'lük setlerle mağlup ederek şampiyon unvanını kazandı.

Melisa Ercan, bu zaferle üst üste iki hafta boyunca W15 seviyesinde şampiyonluk elde etmiş oldu. Genç yaşına rağmen gösterdiği bu başarılar, Türk tenisinin geleceği için büyük umutları yeşertiyor. Melisa Ercan'ı bu büyük başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER