© Baykuş Haber

Melsa Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde mezuniyet heyecanı

Fethiye Melsa Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, 2022-2023 eğitim-öğretim sezonunu başarıyla tamamlayan 123 mezununu onurlandırdı. Mezuniyet töreninde öğrencilere son tavsiyelerde bulunan Okul Müdürü Bilim Yörük, "Her zaman doğruluktan sapmayın, çalışmak ve insanlara fayda sağlamak, en güzel duygulardan biridir" dedi.

Fethiye Kültür Merkezi'nde gerçekleşen mezuniyet törenine, Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Ruhsar Doyuk dahil olmak üzere öğrenciler, aileleri ve öğretmenler katıldı. Tören, öğrencilere mezuniyet belgelerini takdim edilirken, davetliler de öğrencilerin sevincine ortak oldular.

Mezuniyet töreninde öğrencilere son konuşmayı yapan Okul Müdürü Bilim Yörük, öğrencilerini okul hayatları boyunca gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti ve hayatta doğruluktan sapmadan çalışmanın en güzel ilke olduğunu vurguladı. Öğrencilerine gelecekteki hedeflerine ulaşmaları için cesaret verdi ve onlara mutlu, başarılı bir gelecek diledi.

Okul Müdürü Bilim Yörük, "Bu yıl dolu dolu yetişmiş 123 öğrenciyi daha mezun etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Öğrencilerimiz 4 yıllık zorunlu eğitimlerini başarıyla tamamladılar. Sağlık bakım teknisyenliği, ebe yardımcılığı ve hemşire yardımcılığı olmak üzere 3 farklı alanda mezun verdik. Bu alanlarda ve yardımcı pozisyonlarında mezun olmanın gururunu yaşıyorlar. 4 yıl boyunca, hem beceri eğitimlerinde hem de hastanelerde staj yaparak sağlam bir temel kazandılar. Diş hekimlerinin yanında staj yaptılar. Bu başarıya imza attıkları için öğrencilerimi tebrik ediyorum ve bundan sonraki hayatlarında başarı, sağlık ve mutluluk diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER