© Baykuş Haber

Menemen FKda hedef Enver Cenk Şahin

TFF 2. LİG KIRMIZI GRUP EKİPLERİNDEN MENEMEN FK, GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE BURSASPOR’DAN AYRILAN ENVER CENK ŞAHİN’İ KADROSUNA KATMAK İÇİN GİRİŞİMLERDE BULUNUYOR.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek için çalışmalarına devam ediyor. İzmir temsilcisi, teknik direktör Cenk Laleci'yi göreve getirerek ilk adımı atmıştı. Ardından kadro çalışmalarına hız veren sarı-lacivertliler, geçen sezon Spor Toto 1. Lig'e yükselen başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Alp Kurt'u ve Borussia Dortmund altyapısından yetişen sağ bek Emir Terzi'yi kadrolarına katmıştı.

Menemen FK, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak Bursaspor'dan ayrılan 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Enver Cenk Şahin ile temasa geçti. Görüşmeler olumlu sonuçlanırsa, bu transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Enver Cenk Şahin, geçtiğimiz sezon Bursaspor formasıyla 27 maça çıkarak 10 gol atmıştı. Menemen FK, bu transferle kadrosunu daha da güçlendirerek yeni sezonda başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER