© Baykuş Haber

Menteşe Spor Lisesi Kız Hokey takımı Türkiye şampiyonu oldu

MUĞLA’NIN KIZLARI MENTEŞE SPOR LİSESİ, TÜRKİYE ŞAMPİYONASI FİNAL MAÇINDA KIRIKKALE SPOR LİSESİNİ 3-0 MALUP EDEREK TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU.

Muğla Menteşe Spor Lisesi, Liselerarası Kızlar Hokey Türkiye Şampiyonası'nın final maçında büyük bir başarı elde ederek Kırıkkale Spor Lisesini 3-0 mağlup ederek Türkiye Şampiyonu unvanını kazandı. Bu önemli zaferi Antalya Alanya Hokey sahasında elde eden Menteşe Spor Lisesi, Türkiye Şampiyonluğu kupasını Muğla'ya getirdi. Bu büyük başarıya imza atan Menteşe Spor Lisesi öğrencileri, okul aile birliği ve Menteşe Spor Lisesi Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanında coşkulu bir şekilde karşılandı.

Baş Antrenör Serkan Şen, kazanılan bu başarının 15 yıllık sürekli ve disiplinli çalışmanın bir ürünü olduğunu belirtti. Bu çocukların ilkokul ve ortaokul seviyelerinde dereceler elde ettiğini söyleyen Şen, 14 yaş ve 16 yaş kategorilerinde Türkiye şampiyonluklarına imza atıldığını, ayrıca Anadolu Yıldızlar Ligi'nde de Türkiye şampiyonluğu yaşandığını vurguladı. Şen, aynı zamanda Muğla'ya Avrupa kupasını getirmeyi hedeflediklerini ve bu büyük başarıların ardından hokey sahası inşaatının da başlayacağını dile getirdi. Müjdelediği hokey sahasının tamamlandıktan sonra Muğla iline Avrupa kulüpler kupasında bir zafer kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Muğla'nın sahip olduğu 3 süper lig takımının güçlü olduğuna dikkat çeken Şen, desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER