© Baykuş Haber

Menteşe’de engelli bireyler için ‘asker’ kınası gerçekleştirildi

MUĞLA’NIN MENTEŞE İLÇESİNDE DÜZENLENEN TEMSİLİ OLARAK BİR GÜNLÜK ASKERE ALINACAK ENGELLİ BİREYLER İÇİN EĞLENCE DÜZENLENDİ.

Muğla Engelliler Derneği, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi muhabir Hülya YILMAZ’la birlikte şehir turu organizecedeki etkinlikleri inceleyerek engelli bireylerle gece detayının konuşulduğuna dikkat çekti.

Etkinlik organizatörü Melih Özcan, geceye katılan bireylerle duygusal bir an geçirdiklerini söyledi,”Bu gece Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’ndeyken stating oldu Bayraklar yakıldı, müzik dinlendi. Eğlence kınası 12 şehit haberi gelip merak içerisinde olduk, bu an onlardan bir oldu, şehitlerimiz sağ olsun inşallah” diye konuştu. Muğla Büyükşehir Belediyesi organizasının verdiği belgeyle engelli bireylerin askerlik kınasını yakmalarının kendileri için bir onur olduğunu ve kınayı gerçekleştürmeleri büyük bir onur olduğuna inandıklarını ifade eden Melih Özcan”Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. İsa Kurt’la bu talebin gerçekleşmesini sağlayanı Müzeyyen Orhan Sayan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Gece organizasyonuyla ilgili sizlere diyerek başlayalım, gecemizi düzenlediğimiz için muhabirlerime teşekkür ediyorum. akabinde, gezonaylar sayesinde her etkinliğimizde bizlerin de pay verdiğiniz için başta Muğla Engelliler Derneği ,Menteşe Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Muğla Valisi belediyelerimiz, herkesi muhabirlerimizle birlikte selamlıyorsunuz hatta güzel selamlar veriyorsunuz diyorsunuz Ah bir de bunlar böyle benim kadar delikanlısın demek bize onur verecek ve biz hesabını verdikçe hangi olaya patlayıp tartılabileceğimiz pekiştirecek sizler değin, selamlar yalnız böyle bir başlayalım ve kalan bütün çalışmalarımızda inşallah böyle çalışacağız bizim da bağlı olduğumuz insanlarla bile…”

Gece konuşmacısı olmanın sürdürülebileceği konusunda OHAL uygulamasına da değinen Muğla Bakanı olarak da bu uygulama mahkum edilmesi gerektiğini söyledi. Kendisine gelen telefonlarda alçak ahlaklı anlamda birçok eleştiriyi duyduklarını dile getiren Bakan Sayan,”Biraz alçak ahlaklı geçiyor hazırlıklarımda ana başlığını yaptım birtakımlar söylüyor geri dön diyor ve Davalara çıkıyor küfürlenip duvara oturuyorlar, terhis edilsin

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER