© Baykuş Haber

Mercedes-Benzden İstanbul Müzik Festivaline destek

Mercedes-Benz, bu yıl 51'incisi düzenlenecek olan İstanbul Müzik Festivali'ne 'Yüksek Katkıda Bulunan Gösteri Sponsoru' olarak destek vererek müziğin büyüsünü paylaşmaya devam ediyor. İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 1-17 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivalde, Mercedes-Benz 36. kez bu prestijli etkinliğin sponsorları arasında yer alacak.

Mercedes-Benz'in destekleriyle festival kapsamında gerçekleşecek olan iki farklı konserle müzikseverler, ünlü Alman keman virtüözü Anne-Sophie Mutter'e yeniden kavuşacaklar. 13 Haziran akşamı Atatürk Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde sahne alacak olan Mutter, kendi kurduğu Mutter's Virtuosi grubu eşliğinde Vivaldi, Bach, André Previn ve Josephe Bologne'un eserlerini icra edecek. Aynı gece, Anne-Sophie Mutter'e festivalin "Yaşam Boyu Başarı Ödülü" de takdim edilecek.

Ayrıca, festivalin uzun süredir büyük ilgi gören etkinliklerinden biri olan Hafta Sonu Klasikleri de Mercedes-Benz'in gösteri sponsorluğu ile gerçekleşecek. 3 Haziran Cumartesi günü Fenerbahçe Parkı'nda düzenlenecek olan bu açık hava konserleri, Spectrum Saksafon Dörtlüsü ve The Sarközy Trio & Janos Balazs ile müzikseverleri buluşturacak. Tüm konserler ücretsiz olarak izlenebilecek.

Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Şükrü Bekdikhan, İstanbul Müzik Festivali'ni 36 yıldır desteklemekten büyük bir gurur duyduklarını belirtirken, Anne-Sophie Mutter gibi önemli bir sanatçıyı İstanbul'da ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ve İKSV'ye katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER