© Baykuş Haber

Merkezefendi Belediyesinden ücretsiz sağlık hizmeti

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN, HACIEYÜPLÜ TOKİ EVLERİ’NDEKİ ANLAŞMALI OLDUĞU ‘SAĞLIK KABİNİ’ İLE VATANDAŞLAR SAĞLIK HİZMETİNDEN ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE FAYDALANACAK.

Merkezefendi Belediyesi, Hacıeyüplü Toki Evleri'nde hizmete aldığı 'Sağlık Kabini' ile vatandaşlara ücretsiz sağlık hizmeti sunuyor. İlçe sakinleri, bu sağlık kabini sayesinde pansuman, iğne, serum ve tansiyon ölçümü gibi sağlık ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabilecekler. Bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşların Merkezefendi Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nden 'Merkezefendi Sağlık Kartı' almaları gerekiyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, vatandaşların sağlığını her zaman önemsediklerini ve bu düşünceyle çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Merkezefendi'miz her geçen gün büyüyor. Yeni evler, yeni sokaklar ilçemize katılıyor ve sağlık hizmetlerine ulaşmak giderek zorlaşıyor. Ancak hemşehrilerimiz, iğnelerini yaptırmak, serumlarını takmak, tansiyonlarını ölçtürmek veya pansumanlarını yaptırmak için artık hastanelere gitmek zorunda değiller. Hacıeyüplü Toki Evleri'nde hizmet veren ve anlaşmalı olduğumuz Sağlık Kabini, tüm bu ihtiyaçları anında ve ücretsiz bir şekilde karşılayacak. Sağlık hizmetinden yararlanmak isteyen hemşehrilerimizin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz'den Merkezefendi Sağlık Kartı'nı alması yeterli. Sağlık, iyilik ve güzellikle kalın" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER