© Baykuş Haber

Merkezefendide İngilizce dil kursu kayıtları başladı

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ TARAFINDAN LİSEDE EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLER VE 18 YAŞ ÜZERİ VATANDAŞLAR İÇİN ÜCRETSİZ A1 SEVİYE İNGİLİZCE KURSU VERİLECEK.

Merkezefendi Belediyesi, ilçedeki liseli öğrenciler ve 18 yaş üstü vatandaşlar için ücretsiz A1 seviye İngilizce kursları düzenleme kararı aldı. Merkezefendi Belediyesi, ilçenin çeşitli alanlarında yürüttüğü çalışmalara eğitim alanında da destek sağlayarak devam ediyor.

Ücretsiz İngilizce kursu, lisede eğitim gören öğrenciler ve 18 yaş üstü Merkezefendi sakinlerine açık olacak. Kontenjanla sınırlı olan bu kursa kayıtlar, Merkez Kütüphane'nin bulunduğu Adalet Mahallesi 10127 Sokak'ta yüz yüze olarak gerçekleştirilecek.

Kurs programı, uzman ve deneyimli öğretmenler tarafından yürütülecek ve temel İngilizce dil bilgisi ve becerilerinin geliştirilmesine odaklanacak. Dersler, günlük konuşma, okuma, yazma ve dinleme yeteneklerini artırmayı amaçlayacak.

Merkezefendi Belediyesi, bu kurslar aracılığıyla ilçe sakinlerinin İngilizce öğrenme fırsatını destekleyerek, dil becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER