© Baykuş Haber

Merkezefendide kurs kayıtları başladı

EGT MERKEZEFENDİ’DE KURS KAYITLARI BAŞLADI (FOTOĞRAFLI) ATİLLA ÖZER DENİZLİ (İHA) - MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN AÇACAĞI 22 BRANŞTAKİ ‘MÜZİK, EL SANATLARI VE YABANCI DİL’ KURS KAYITLARI BAŞLADI. MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT ALANINDAKİ FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRMEYE DEVAM EDİYOR. TALEPLER DOĞRULTUSUNDA İLÇENİN BİRÇOK MAHALLESİNDE VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ KURS İMKÂNI SUNAN MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NCE 22 BRANŞTA EĞİTİM VERİLECEK. EL SANATLARI VE YABANCI DİL KURSU’NDA DERİ, TIĞ, ÇANTA, NAKIŞ, RÖLYEF, TEL KIRMA, MİYUKİ, SERAMİK, DİKİŞ, İĞNE OYASI, RESİM, OKUMA-YAZMA VE İNGİLİZCE (10 YAŞ VE ÜZERİ) KURSLARI GÖRÜLECEK. KAYITLAR, TÜM KADIN ÇOCUK YAŞAM MERKEZLERİ’NDEN, MERKEZEFENDİ KÜLTÜR MERKEZİ VE SANAT MERKEZİ’NDEN YÜZ YÜZE YAPILACAK. 9 BRANŞTA MÜZİK EĞİTİMİ VERİLECEK PİYONO, KEMAN, ÇELLO, PERKÜSYON, BASGİTAR, KLARNET, ŞAN, BATERİ VE BAĞLAMA BRANŞLARINDA AÇILAN VE MERKEZEFENDİ’DE İKAMET EDEN 8-50 YAŞ ARALIĞINDAKİ VATANDAŞLARIN BAŞVURULARININ ALINDIĞI KONTENJANLA SINIRLI OLAN 'MÜZİK KURSLARINA' KAYITLAR; MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ SANAT MERKEZİ’NDEN YAPILACAK. KURSLARA BAŞVURULAR İSE MERKEZEFENDİ MAHALLESİ ÇAM SOKAK NO:11/A BULUNAN KURS MERKEZİNDEN YAPILACAK. MERKEZEFENDİLİLER, BELEDİYEYE AİT ÇAĞRI MERKEZİNDEN DE KURSLAR HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALABİLECEKLER.

Merkezefendi Belediyesi, çeşitli branşlarda açacağı 'Müzik, El Sanatları ve Yabancı Dil' kurslarının kayıtlarını almaya başladı. İlçenin farklı mahallelerinde ücretsiz kurslar sunan belediye, 22 farklı branşta eğitim imkanı sunuyor. Bu kurslar arasında Deri, Tığ, Çanta, Nakış, Rölyef, Tel Kırma, Miyuki, Seramik, Dikiş, İğne Oyası, Resim, Okuma-Yazma ve İngilizce (10 yaş ve üzeri) gibi el sanatları ve yabancı dil kursları yer alıyor.

Kayıtlar, Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri, Merkezefendi Kültür Merkezi ve Sanat Merkezi'nde yüz yüze olarak yapılabiliyor. Ayrıca, müzik eğitimi almak isteyenler için Piyano, Keman, Çello, Perküsyon, Basgitar, Klarnet, Şan, Bateri ve Bağlama branşlarında açılan 'Müzik Kursları'na başvurular, Merkezefendi Belediyesi Sanat Merkezi'nde kabul ediliyor.

Merkezefendi Mahallesi'nde bulunan kurs merkezinden de kayıt yapılabiliyor. Ayrıca, belediyenin çağrı merkezi üzerinden kurslar hakkında detaylı bilgi alınabilir.

Merkezefendi Belediyesi, kültür ve sanat alanındaki faaliyetlerle ilçe sakinlerine geniş bir kurs yelpazesi sunarak kültürel gelişime katkıda bulunmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER