© Baykuş Haber

Mersin Büyükşehir Belediyesi LGSye giren öğrencilerin heyecanına ortak oldu

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ, LGS ÖNCESİ 13 İLÇEDE 21 OKULUN ÖNÜNE STANT KURARAK, SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERE VE ÇOCUKLARINI BEKLEYEN AİLELERE SU İKRAM ETTİ.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesi 13 ilçede 21 okulun önünde stantlar kurarak, sınavda yer alacak öğrencilere ve bekleyen ailelere su ikramında bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin ve ailelerinin LGS sınavı heyecanına destek olmaya devam ediyor. Merkezi sınav öncesinde, okulların önlerine stantlar kuran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sınava girecek olan öğrencilere ve çocuklarını bekleyen ailelere su dağıttı. Toplamda 13 ilçede 21 okulun önünde su ikramı yapıldı. Özellikle sıcak hava nedeniyle sınav sırasında gölgede beklemek isteyen aileler, su ikramından memnun kaldılar.

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak öğrencilerimizin ve velilerimizin bu zorlu sınav gününde yanlarında olmak istedik. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığımıza bağlı olarak Tarsus'tan Anamur'a kadar 14 LGS Kurs Merkezimiz ve 1274 öğrencimizle sınav için hazırlandık. Yıl boyunca öğrencilerimizin hem akademik hem de psikolojik olarak destekledik. Bugün de öğrencilerimiz sınavlarına girecekler ve umarım verdikleri emeğin karşılığını alacaklar. Bugün tüm ilçelerimizde 21 okulumuzun önünde velilerimizle birlikte sınav heyecanını paylaşıyoruz."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER