© Baykuş Haber

Mersin Büyükşehir Belediyesi, TSE tarafından dış tetkike tabi tutulacak

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, VATANDAŞLARIN VE PERSONELİN MEMNUNİYETİNİ ÖN PLANDA TUTMAK, BEKLENTİ VE İSTEKLERİNİ ZAMANINDA, EN ETKİN ŞEKİLDE KARŞILAMAK AMACIYLA KALİTE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR. BU ÇERÇEVEDE DIŞ VE İÇ TETKİKLERLE HİZMET KALİTESİ DENETLENEN MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TSE TARAFINDAN DIŞ TETKİKE TABİ TUTULACAK.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hizmet kalitesini ve vatandaş memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı amaçlayarak kalite çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, iç ve dış tetkiklerle hizmet kalitesi denetleniyor ve TSE (Türk Standartları Enstitüsü) tarafından dış tetkike tabi tutulacak. Tetkiklerin başarıyla geçilmesi ve belgelerin geçerliliğinin devam etmesi hedefleniyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Gözetim Tetkiki için TSE ile işbirliği yapıyor. Tetkikler 6-8 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve tüm birimleri kapsayacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, kalite yönetimine verdikleri önemi vurgulayarak başarılı bir tetkik süreci geçmesini diledi. Tok, kurum olarak kalite yönetimine önem verdiklerini ve sürekli olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Yönetim Temsilcisi Ali Rıza Özdemir, tetkik süreci öncesinde süreçlerin başarılı bir şekilde tamamlandığını ifade ederek, TSE denetimlerinin kuruma büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kalite Yönetimi ve Kent Araştırmaları Şube Müdürü Ezgi Başer, tetkikin 4 farklı belge üzerinde gerçekleştirileceğini ve sonucunda başarılı bir tetkik süreci geçmeyi hedeflediklerini söyledi.

TSE Baş Tetkik Görevlisi Hidayet Şahin, tetkik sürecinin nasıl işleyeceğini açıkladı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin kalite yönetimine ve iş sağlığı ile güvenliğine verdiği önemi takdir ettiğini belirtti. Şahin, kurumsal duyarlılığın önemli olduğunu ve belediyenin sağlık, güvenlik ve çevre konularına dikkat ettiğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER