© Baykuş Haber

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Koca: Tatilinizi en verimli şekilde geçirmek sizlerin elinde

MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ADEM KOCA, 2022-2023 DERS YILININ SONUNA GELDİKLERİNİ BELİRTEREK, "SEVGİLİ EVLATLARIMIZ TATİLİNİZİ EN VERİMLİ ŞEKİLDE GEÇİRMEK, SİZLERİN DAHA BAŞARILI, DAHA SAĞLIKLI VE DAHA MUTLU BİR GELECEĞE ADIM ATMANIZ AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ. LÜTFEN TATİLİNİZİ HEM DİNLENEREK HEM DE BOL BOL KİTAP OKUYARAK, SPOR YAPARAK, GEZİP GÖREREK GEÇİRMEYE ÇALIŞIN" DEDİ.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, 2022-2023 ders yılının sona erdiğini belirterek yaz tatilinin başladığını duyurdu. Öğrencilere hitaben yapılan açıklamada, tatilin verimli bir şekilde değerlendirilmesi ve sağlıklı, mutlu bir geleceğe adım atılması gerektiği vurgulandı.

Koca, "Sevgili evlatlarımız, tatilinizi en verimli şekilde geçirmek, sizlerin daha başarılı, daha sağlıklı ve daha mutlu bir geleceğe adım atmanız açısından çok önemli. Lütfen tatilinizi hem dinlenerek hem de bol bol kitap okuyarak, spor yaparak, gezip görerek geçirmeye çalışın." dedi.

Ayrıca, öğretmenlere ve velilere de teşekkür eden Koca, eğitim öğretim yılının zorluklarla geçtiğini ancak birlikte mücadele ederek başarıldığını ifade etti. Öğrencilere ve ailelerine sağlıklı, neşe dolu bir tatil dileyerek mesajını tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER