© Baykuş Haber

Mersinde 2 kilo 251 gram metamfetamin ele geçirildi: 4 gözaltı

MERSİN'DE UYUŞTURUCU SATICILARINA YÖNELİK YAPILAN OPERASYONDA 2 KİLO 251 GRAM METAMFETAMİN MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ.

Mersin'de uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 2 kilo 251 gram metamfetamin ele geçirildi ve 4 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il dışından Mersin'e uyuşturucu madde getireceği bilgisini aldıkları kişileri takibe aldı. Takip sonucunda şahısların kullandıkları aracı durduran ekipler, aramada 1 kilo metamfetamin, 1 ruhsatsız tabanca ve 6 fişek buldu. Şüpheli şahısların Mersin'in Erdemli ilçesinde bağlantılı olduğu düşünülen 3 adrese de operasyon düzenlendi. Bu operasyonlarda 1 kilo 251 gram metamfetamin, 2 adet sentetik ecza, 1 gram esrar, 1 hassas terazi, 1 ruhsatsız tabanca, 8 tabanca fişeği ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 4 bin 700 lira para ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda M.A., M.S., A.L. ve A.K. isimli 4 şüpheli gözaltına alındı.

Toplamda 2 kilo 251 gram metamfetamin ele geçirilen bu operasyonun ardından gözaltına alınan şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER