© Baykuş Haber

Mersinde FETÖnün mahrem yapılanmasına operasyon: 28 gözaltı kararı

MERSİN’DE FETULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜ'NÜN (FETÖ) MAHREM YAPILANMASINDA FAALİYET YÜRÜTTÜĞÜ TESPİT EDİLEN 28 ŞÜPHELİNİN YAKALANMASINA YÖNELİK OPERASYON BAŞLATILDI.

Mersin'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) mahrem yapılanmasında faaliyet gösterdiği tespit edilen 28 şüpheliyi yakalamak amacıyla başlatılan operasyon hakkında detaylar ortaya çıktı. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'nün faaliyetlerini deşifre etmek için kapsamlı bir çalışma yürüttü. Bu çalışmalar sonucunda, bazı kişilerin asker ve emniyetin mahrem imamları olduğu, diğerlerinin ise ByLock kullanıcısı olduğu tespit edildi.

Bu bilgiler üzerine, operasyon için harekete geçen ekipler, özel harekat ve drone destekli olarak belirlenen adreslere eş zamanlı bir şafak operasyonu düzenledi. Kapılar koçbaşlarıyla kırılarak açıldı ve operasyon bölgelerinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Ekipler, şu anda adreslerdeki aramalarına devam etmektedir. Operasyonun detayları ve sonuçları ilerleyen saatlerde daha fazla bilgi sunabilir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER