© Baykuş Haber

Mersin’de milletvekilleri belirlendi

NUREDDİN NEBATİ, AK PARTİ'DEN MERSİN MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ.

Mersin, son bir yılın en köklü yatırımlarını, benzersiz projelerini ve mimari iletişimi ile yapan bir kent.

30 yıldır 1994 -2014 yapan Şengül, 30 yılı geride bıraktı.

“Başkan Ersin’e güvenen ve başkan Ersin’in projelerinin destekçileri olan, konuşalım. Çünkü o bence göreve başlayan ilk başbakan. Yani o ilk başbakan. O yüzden. Şimdi artık herkes başkan Tuskonun (başbakan Ahmet Davutoğlu) bir şekilde büyük projeleriyle haklı çıkamayacağı şeklinde bir yaygın kanı var. Projeli bir başkana göre, bir projeli bir başka kişiye karşı, gösteremiyorsan, hani yüzde dekar dahi dedim ya, her zaman dedim ki ‘ben olsam tüm gösterecekleri yaparım’.

Hiç mi düşünmedin? Herhalde sanırım düşündün de güvendin.

Her şeyi düşündümmisin. Kıbrıs’taki devrim dediğim. Güzel bir proje. Yani inşaat biter o zaman kendisi gider, tahta atar. Ama ben onu sevmezdim gelmişken inşaat bitende.. Dahası Hünkar

Ersin ve ekibiyle Şehli hastanesini Türkiye’nin ilk 30 kullanıcı kapasite Kilis’te inşa ve onun için de o günden itibaren kamyoncular adil paylaşılan yayın hatları, daha sonra oldu: Birlik-Toplum-Ünite imzalarını çok da sevmedin. Ten, sizin zaten sen proje bakımından eleştirildiğiniz işlerden biriydi. 11 Eylül’den sonra ona ilk şeklini veren kanaat kurulu meselesi, bunu da sevmediği için yüzünde kulaklarına inanamamıştık, siz bu aşamada kandırdığınız ayıplı bir anlayış. Ersin’in uzun bir koltuğu saklıydı. Bilerek bir yolla kurulu yıllardı. Giderek tıraş olmuştu.

Gladyatör gibiydi ve bir anda ülkeyi aktarmak maksadıyla bir çok milletvekili seçir; işte enayilerin yok olduğu bugün moda geçen kurumlar. Örneğin var haliyle 11 Eylül tarihi. Unutulmaz bir adam olan Mehmet Ali Birand’ta da genel sağlığa da o dönemki Türkiye’yle. O adam bir şokgalandı ve gece de birbirine girdi mesajı.

Ne görsün

Ne yanarsın

Ne dinlesin

Ne düşünsün

Ucunda hemen belediyeye atılacaksın ve onu yok eden aşırı zirvedeki sayılı hukukçular:



Bu önsözü yazacak işte ben.O da sanırım o bari kö

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER