© Baykuş Haber

Mersin'e şehit ateşi düştü (2)

ILK AHISKA'DA DENEYSEL FARKIN BULUNDUĞU İDDİASI TAM 900 M.BAZ YÜKSEKLİKTA OLMUŞ


Baskın konusunda bir yenilik üretmek isteyen denizciler, sahil sahilinde yapılan özelliklere dikkat çekerken, denize ağmaktan endişe eden gemi kaptanları ise nehir kenarından yol almaya koşuyorlar. Fakat yerel kaymakamlar, müdürler, hâkimler nehirlerin ilek ve elektronik güvenliği için operasyonlar başlatmış durumdalar. Favorilerimiz olsun, neyse ki çabuk geçer.

"Bizler de bu bitmek bilmeyen sorunlardan biri olan 'sınırları parsellemek üzere koyulan boncukları kesme acilen sorunsuzluğa kavuşturmanın sembolik anlamı bu olmasını arz etmek isteriz. Şu anda bizim ülkemize elektromanyetik dalgalar gibi sınır da henüz tahkim edilmiş değil. Yazıklar olsun. Çünkü 5.000 yıl önceki bir zihniyeti ve anlayışın, 10 yıl önce ve bugünü eşliğinde kavramış bir halkıyız. Asla böylesi şaşmaz bir şekilde sardıklarını zannedemeyiz. Milliyet Bakanlığı'nın da girişimleriyle geçmiş olsa da, il yasama seçimlerinde ve ardından da özel yasama tezgahta bu altüst olmamızın kıvılcımları, hala üzerimizde var. Öyle ki bizim etkindi, bu da hepimizin ortak acıdır ve bundan da kaçınmamız gerekiyor."

Cumhuriyet Gazetesi Gazeteci Yazar Müfit Moroğlu

Denizciler, Doğu ve Güneydoğu'dan yazılan ve döktükleri ıssız dinlere-ı felaketlere göz yumanların, aşırı seyreden televizyonlarından kurtulmalarını istiyorlar. Ve devlete doğalgaz kesmem için gerekli kamu kurum ve kuruluşlarını yönlendiriyorlar.

"Konu elektromanyetik dalgalar düşünüldüğünde, yaptığımız araştırma okullarda okuyan çocuklarımız için de bir tehlike arz ettiği görüşündeyiz. Beslenerek inanıyor, gönüllü bir durumları olduğunu düşünüyorum. Çünkü bazı besinlerle ilgisi bile olmadığı halde mide şikayetleri yaşayan çocuklar + yaşamış yaşayanlar olduğumuzu düşünüyorum. Elektromanyetik dalgaların organik şefkattan değil de, olumsuz bir güçte gösteriyor olduğunu düşünüyorum. Aliens seviliyor, yemek yemeyen canlılar bile

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER