© Baykuş Haber

Meslek lisesi öğrencileri çiçek dikti

AFYONKARAHİSAR SANDIKLI HİSAR MESLEKİ TEKNİK VE ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ, ÖĞRETMENLERİ İLE BİRLİKTE SANDIKLI MESLEK YÜKSEK OKULU YUNUS EMRE KAMPÜSÜN’DE ÇEVRE HAFTASI ÇERÇEVESİNDE ÇİÇEK DİKTİ.

Afyonkarahisar Sandıklı Hisar Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Yunus Emre Kampüsü'nde gerçekleşen Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında çiçek dikimi gerçekleştirdi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sandıklı Meslek Yüksekokulu ile Sandıklı Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, doğa bilincini artırmak ve çevre konusunda toplumsal duyarlılık oluşturmak amacıyla çiçekler ve çevre hakkında bilgilendirme yapmak üzere Yunus Emre Kampüsü bahçesinde bir araya geldi. Sandıklı Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı ve Seracılık Programı öğretmeni Dr. Öğr. Üyesi Rabia Ersan, öğrencilere doğal yaşam ve çevre konularında bilgi vererek farkındalık oluşturmayı hedefledi.

Sandıklı Belediyesi, Sandıklı Tarım İlçe Müdürlüğü ve Sandıklı Orman Fidanlık Şefliği'nden temin edilen menekşe, lavanta, biberiye ve ada çay fideleri, öğrenciler ve öğretmenler tarafından toprakla buluşturularak kampüs alanı yeşillendirildi. Bu etkinlikle çevreye duyarlılık ve doğanın korunması konularında bilinç oluşturulması amaçlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER