© Baykuş Haber

Mesleki gelişim seminerleri devam ediyor

OKUL TEMELLİ MESLEKİ GELİŞİM EĞİTİMLERİ KAPSAMINDA GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERE YÖNELİK 'BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ' İLE 'PROJE HAZIRLAMA YÖNTEM VE UYGULAMALARI' BAŞLIKLI SEMİNERLER VERİLİYOR

Okul temelli mesleki gelişim eğitimleri kapsamında, gönüllü öğretmenlere "Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri" ile "Proje Hazırlama Yöntem ve Uygulamaları" başlıklı seminerler sunulmaktadır. Bu seminerler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenmektedir ve Bayburt Üniversitesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Mesut Öztürk ile Dr. Tunahan Filiz tarafından öğretmenlerle buluşturulmaktadır.

"Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri" seminerinde, Doç. Dr. Mesut Öztürk, kendi alanındaki bilgi ve deneyimlerini öğretmenlerle paylaşmıştır. Aynı zamanda "Proje Hazırlama Yöntem ve Uygulamaları" seminerinde ise Dr. Tunahan Filiz, projelerin hazırlanması ve uygulanması konularında katılımcılara bilgiler sunmuştur.

İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, bu eğitimlerin gerçekleştiği Bayburt Fen Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bilişim laboratuvarlarını ziyaret etmiştir. Ziyareti sırasında, öğretim üyelerine ve seminere katılan öğretmenlere katkıları için teşekkür etmiş ve seminer sürecinin verimli geçmesini temenni etmiştir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER