© Baykuş Haber

Metin Oktay, vefatının 32. yıl dönümünde kabri başında anıldı

TÜRK FUTBOLUNUN VE GALATASARAY'IN UNUTULMAZ EFSANESİ 'TAÇSIZ KRAL' LAKAPLI METİN OKTAY, VEFATININ 32. YIL DÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA ANILDI.

Türk futbolunun ve Galatasaray'ın unutulmaz efsanesi olarak bilinen 'Taçsız Kral' lakaplı Metin Oktay, vefatının 32. yılında kabri başında anıldı. Anma törenine, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya, Galatasaray Divan Başkanı Aykutalp Derkan, GSYİAD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hatipoğlu, Metin Oktay'ın ailesi ve sevenleri katıldı.

Metin Oktay'ın anısını yaşatmak için yapılan anma töreninde konuşan Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Metin Oktay'ın büyüklüğünün hala Galatasaray'ın koridorlarında yaşadığını ifade etti. Öztürk, Metin Oktay'ın adının verildiği Florya tesislerinin Kemerburgaz'a taşındığını ve bu yeni tesisin de Metin Oktay'ın anısını yaşatmaya devam edeceğini söyledi.

Ayrıca, Galatasaray'ın hedefinin sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da başarılı olmak ve taraftarı mutlu etmek olduğunu belirten Öztürk, taraftarlardan bayrakları hazırlamalarını ve takımı desteklemelerini istedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER