© Baykuş Haber

Meyve yüklü kamyon devrildi, yol karpuz tarlasına döndü

ANKARA’DA SÜRÜCÜNÜN KONTROLÜNÜ KAYBETTİĞİ KAPUZ YÜKLÜ KAMYON YOLA DEVRİLDİ. TONLARCA KARPUZUN YOLA SAÇILDIĞI KAZADA ŞANS ESERİ CAN KAYBI YA DA YARALANMA YAŞANMADI.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği kamyon, tonlarca karpuzun yola saçılmasına neden olarak devrildi. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, karpuzlar temizlenmek üzere belediye ekipleri tarafından toplandı.

Kaza, Kepekli mevkiinde meydana geldi. Kamyonun sürücüsü Erhan H., aracın kontrolünü kaybederek yol kenarına devrilmesine neden oldu. Olayın ardından çevre sakinlerinin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Neyse ki kaza sonucunda can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

Kamyonun devrilmesiyle yola saçılan tonlarca karpuz, belediye ekipleri tarafından temizlendi. Kazaya karışan kamyon, çekici yardımıyla devrildiği yerden kaldırıldı.

Kamyon sürücüsü Erhan H., yaşadığı anları şu şekilde aktardı: "Aracımla hızlıca ilerliyordum. Birden yolda takıldım ve kamyon devrildi. Gölbaşı'na gitmekteydim ve karpuz yüklüydü aracım. Şükürler olsun ki benim herhangi bir zararım olmadı. Her şey çok hızlı bir şekilde gelişti. Toplamda aracımda 50 bin liralık bir zarar meydana geldi. Neyse ki sağlık açısından her şey yolunda."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER