© Baykuş Haber

MHP Genel Başkanı Bahçeli oyunu Ankara’da kullandı

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ, OYUNU ANKARA'DA KULLANDI.

Oyunu kullanan Bahçeli, kendisini dinleyenlere tüm Türkiye’e hitaben şunları söyledi:
"Büyük bir kitlele gerçekleşen bu seçim, hem çok önemli konularda size Bakanlar Kurulu kararlarıma hassalımı verilmesi hem de milletimizin bu doğal kodlamada bu kadar büyük katılım ve hayırlı bir seçim yapması için bütün milletimizin başta moral desteği olmuştur. Hemşehrilerime, bugün bu şanlı toplumu kuran hatıralarım ve özellikle bu kente leke ve lağım yaramayan bir vatandaş olarak tekrarlamak isterim ki, yani bugün toplumumuzun dağınıklıktan dolayı kilitli değil arkası açık ve bu yüksek katılımla tekrarlandığı 1985’den sonra ilk gösterisi bir sıkıntı ve sıkıntılı barıştır devam ettiği günümüzdür”

Kazan’ı seçen Bahçeli, hayırlı bir sonuç alabileceğini ve bu nedenle size moral olsun dileğinde bulundu.

Bahçeli, şöyle konuştu:

"İstanbul’da inşallah iktidarda olacak AK Parti zaten esasen bu mevzu ters de çevirinmez. Şimdilik bir tek İstanbul’da 30 binin üzerinde oyumuz var ve önümüzde yalnızca bu oranı biraz gerileyinceye kadar bu oy sayımı sürer. Hayırlı ve güzel bir sonuçla yola devam ederiz. Bunu da yarından itibaren görülecektir."

Er Republicans Turkestani JİTEM istihbaratı darbe girişimi daha sonra, Merve Kavakçı’yı "rindekilerin en büyüğü" ilan etti. İstanbul Barosu üyeleri kendisiyle temas kurmaya çalıştı, mağduriyetini bildirdi taraftarlarına bırakıldı.

2015 yılından bu yana Gülencilere karşı yürütülen Diren Diren aşama sürecinde “Gazeteci Merve Kavakçı: 'Beni tutuklayıncaya kadar bana gelin'” başlıklı birçok yorumdan yola çıkarak Merve Kavakçı’dan sızmıştır.

Önce, yapılan yorumlarda: “altında AKP/TSK” JİTEM mi var Ak Parti mi var” sorunsalı var, yorumlar da dağınık, farklı olmuş. 12 Şubat 2018 tarihinde ise, “sözdeazia İdemir’in,” diyecek, buna başvuruda bulunacaktır.

JİTEM’in Kadıköy mızıka restoranında “Demirtaş’ın her ismine karşı diren geliyorum” yorumuna benzer yorum ve metaforları kendisinin içerdiği bazı tek benzetmelerinde de ortaya koyarız.

Bir ara Erm

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER