© Baykuş Haber

MHPli Belediye Meclis Üyesi Akçöltekin son yolculuğuna uğurlandı

GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONRASINDA HAYATINI KAYBEDEN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİLİ (MHP) EFELER BELEDİYE MECLİS ÜYESİ AVUKAT SAVAŞ AKÇÖLTEKİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

MHP'li Efeler Belediye Meclis Üyesi Avukat Savaş Akçöltekin, geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını yitirdi. Akçöltekin için düzenlenen cenaze törenine çok sayıda kişi katıldı.

MHP'li Efeler Belediye Meclis Üyesi Savaş Akçöltekin, 46 yaşında hayatını kaybetti. Dün aniden rahatsızlanan Akçöltekin, Aydın Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı ancak kurtarılamadı. Ailesi, yakınları ve sevenleri büyük bir üzüntü yaşadı.

Akçöltekin için ilk cenaze töreni Efeler Belediyesi önünde düzenlendi. Daha sonra Aydın Adliye Sarayı önünde adliye personeli ve meslektaşlarının katıldığı ikinci tören gerçekleşti. Ardından Akçöltekin'in cenazesi Bey Camii'ne getirildi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı ve helallik alınmasının ardından Akçöltekin Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine MHP Aydın eski Milletvekilleri Ali Uzunırmak ve Deniz Depboylu, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Önder Kürşad Mutlu, Aydın Baro Başkanı Avukat Anıl Yetişkin, Efeler Belediye Başkanı Avukat Mehmet Fatih Atay, Nazilli Belediye Başkanı Avukat Kürşad Engin Özcan, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken ve birçok siyasi parti temsilcisi ile sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı. Akçöltekin, sevenleri tarafından büyük bir saygı ve sevgiyle anıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER