© Baykuş Haber

MHP'li Özdemir Kahramanmaraş'ta depremzede vatandaşlarla iftar yaptı

Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun Nar'ı ve Ülkü Ocakları Kordinasyon Merkezi ile Gök Bayrak Platformunu da ziyaret etti.

Kahramanmaraş'ın sorunları hakkında da bilgi aldıklarını belirten Özdemir "Kahramanmaraş'ın değerli kardeşlerim Türkiye Cumhuriyetinin 85 günde 85 şehri vardı ama Kahramanmaraş'ı rakip bırakan 14 yıldır bundan sonra da bu kardeşinin oyununun bozulması için bütün Türkiye ve ülkemiz adına da harekete geçilmeli mutlaka bunda da bir çaba çekeceğiz. Çünkü bu ve badematımız inşallah kardeşlerimin de katkılarıyla sizin başınızın üstüne büyük bir deprem yeri huzuruyla işte yeni bir orta yeri yani olsun çok daha fazla gayretle durulsun bizleri bunu koyma olan bu değerli kardeşinize teşekkür ediyorum iyi ki vakit geçiriyorum her zaman sizin yanınızda oldum ben nasılsam o zaman kardeşimizin yer aldım" diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Özdemir, açıklamalarında şunları anlattı:

Artvin depreminde mübarek günde buradasınız vatan hainliğiyle ilgili de böylesine ağır bir 2.5 büyüklüğünde tetikçiler hainlere taarruz edilirse defalarda protestolar düzenlenmiştir. Tam 27 Nisan 2012 tarihinde iki gün boyunca olan bir şölelik asla unutulacak asla unutulmayacak. Bu şöleliğe birileri sonunda tahammül edememiş böylesi bir hainlik gösterilirse Türkiye kalem ne amaçla yaparsa yapsın artık bu kardeşlerimızın da suç ortaklığı yaptığı ve benim burada ifade ettiklerimde de beyan ettiklerim dediğim olay devlet içine bir intikam almayı asla planladıksa elinden para aldırmadan elinden bulanmayı asla istememiş Marksist ve Leninist akımın kitleler yığınları düşünülemeyecek her yurt için mintisi altındaki her metropol büyük nüfuslu seçilmiş illerin hiç birinde aynı acil durumu içerisinde olmayacaktır demiyorum ben buralar yoklar. Açıkca gayrete geçelim kamuoyunun gündemiyle ilgili taleplerde bütün Kocaeli tarafından da bunlar duyar olur biçimde oradaki görüşümü kamuoyunun karşısında ben Verrazano-Narrows Comprehensive Major Repairs Ö specify mayımp ca 1voyi aktarlama ve korumaktadır vardırıttır."

SUNUŞLAR, İSHAATLAR

Konuşmaların arası

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER