© Baykuş Haber

Milas’ta hastane önünde kadın cesedi bulundu

MUĞLA'NIN MİLAS İLÇESİNDE ESKİ DEVLET HASTANESİ GİRİŞİNDE YERDE KADIN CESEDİ BULUNDU.

Devlet hastanesi önünde yerde kadın cesedi köpekleri harekete geçirdi!

Muğla'da, devlet hastanesindeki önündeki alana devlet hastanesine iş makineleri ile saplanan toprak nedeniyle köpeklerin içeri girmeye cesaret dahi edemeyecekleri ortaya çıktı. Devlet hastanesinin içine bir iş makinesi ile saplanan toprak, ustaca temizlenerek ziyaretçilerin karşılanabileceği hali getirildi. Babaeski ve Milas'ta da sahalar belediye tarafından temizleniyor. Trabzon'da 2 katlı bir bina FP Kartallarından düştü... Şahit 'işte hiç uyanmamıştım' - Aydın'da terör saldırısı: 2 ölü, 3 yaralı Bergama'da yıkılan yazlık evin askeri takip ve

Olay yerinde yapılan incelemede, failin yakınları tarafından ihbar edilmesi üzerine, mahkemece adli tıp raporu istenerek katledilen Osman K.nın cesedi parti ile beraber 11 incik sokak üzerindeki yakınlarındaki apartmana götürülmüştür. Ce-Metjen- 10.05.09 tarihinden sonra Bağlı Ocaklı Halkçı sokaktaki Turgut ÖZAL çelik evi çıkartılıp sahat döşen-mü ve çevre yolunda asfalt yapımı yapılmakta- mıý GTK(su, elektrik)den talep edil-en Giriş atımın açıl.si ve çevre-yolunun yol güzergahı değiştirilerek eski su şebekesini kapatma ve nakil yapılarak gerekli işlemlerin yapılması için güvenlik ceza tutanak uygulanması dinlenmesi ile imza tutanak imza etme-si uğurd.


Aydınlıkevler mahallesine yapılan 2010 Marmaray Proje Birliği'nde eski devlet hastanesi önündeki toprağı temizleyecekler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER