© Baykuş Haber

Milletvekili Cıngıdan Hacılara teşekkür ziyareti

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ MURAT CAHİT CINGI, HACILAR BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ÖZDOĞAN’I ZİYARET ETTİ.

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahit Cıngı, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Milletvekili Cıngı, "Seçimlerde elde edilen başarılar sayesinde Hacılar her zaman AK Parti'nin güçlü bir destekçisi olmuştur" ifadelerini kullandı.

Murat Cahit Cıngı, Hacılar Belediyesi'ne yaptığı ziyarette, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde gösterdikleri destekten dolayı Hacılar halkına teşekkür etti. Başkan Özdoğan'a da yaptığı çalışmalar için teşekkürlerini ileten Cıngı, "Kıymetli vekilimizin ziyaretinden memnuniyet duyduk. Bizler de kendisine Türkiye Yüzyılı'nda yüzyılın meclisindeki görevinde başarılar diliyoruz. Seçim sürecinde birlik ve beraberlik içinde çalıştık. İlçemize teşkilatımıza destek oldular. Sayın vekilimizin önceki dönemde Erciyes ve Büyükşehir belediyemizdeki başarılı çalışmaları ortada. Şimdi milletvekili olarak görev yapacak olmasıyla bu başarılarına yenilerini ekleyeceğine inanıyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Kıymetli vekilimizin ziyaretinden memnuniyet duyduk. Bizler de kendisine Türkiye'nin geleceği için başarılar diliyoruz. Seçim sürecinde birlik ve beraberlik içinde çalıştık ve büyük bir başarı elde ettik. Hacılar her zaman AK Parti'nin güçlü bir destekçisi olmuştur ve bu seçimde de bu desteği sürdürdük" dedi.

Cıngı, Hacılar İlçesi'nin iş dünyası ve sanatçılarıyla her zaman öne çıkan bir ilçe olduğuna dikkat çekti. Ayrıca Erciyes master planı çerçevesinde Hacılar'ın önemli bir konumda olduğunu vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER