© Baykuş Haber

Milletvekili Şahin Tin, Çardak - Bozkurt yolunun yenilendiğini duyurdu

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ŞAHİN TİN, BOZKURT İLE ÇARDAK ARASINDA KALAN 5 KİLOMETRELİK DUBLE YOLUN ZEMİN İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARININ BAŞLADIĞINI SÖYLEDİ. ŞAHİN TİN; “KONFORLU YOLCULUK İÇİN YOLLARA DAİR YATIRIMLARIMIZI HIZ KESMEDEN SÜRDÜRÜYORUZ. HAYAT ULAŞINCA BAŞLAR” DEDİ.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Bozkurt ile Çardak arasındaki 5 kilometrelik duble yolun zemin iyileştirme çalışmalarının başladığını duyurdu. Şahin Tin, yaptığı açıklamada, konforlu yolculuk deneyimi sağlamak amacıyla bu tür yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini vurguladı. Ayrıca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hayat ulaşınca başlar" dedi ve Denizli'nin yolunun açık olması temennisinde bulundu.

Milletvekili Şahin Tin'in ifadeleriyle, Bozkurt ile Çardak arasındaki yolun iyileştirilmesi çalışmalarının başladığı ve bölünmüş yolun sıcak asfalt malzemesiyle kaplanarak trafiğe güvenli bir şekilde açılacağı belirtiliyor. Bu tür altyapı çalışmaları, bölgenin ulaşımını daha konforlu ve güvenli hale getirerek vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER