© Baykuş Haber

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Uluslararası Robot Yarışmasına katılan öğrencilerle bir araya geldi

MİLLİ EĞİTİM BAKANI PROF. DR. YUSUF TEKİN, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ’NİN AKADEMİK YILI AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDIKTAN SONRA ERZURUM’DA DÜZENLENEN 6. ULUSLARARASI MEB ROBOT YARIŞMASINA KATILAN ÖĞRENCİLERİN PROJELERİNİN YER ALDIĞI STANTLARINI GEZDİ.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, Atatürk Üniversitesinin akademik yılı açılış törenine katıldıktan sonra Erzurum’da düzenlenen 6. Uluslararası MEB Robot Yarışması’na katılan öğrencilerin projelerinin yer aldığı stantlarını gezdi.


2 bin 687 robot ve 6 bin 691 öğrencinin katıldığı MEB Robot Yarışması’na katılan öğrencilerle sohbet eden Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, yapılan projeleri inceledi. Sağanak yağmura rağmen stantları tek tek gezen Bakan Tekin, katılımcı öğrencileri tebrik etti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Tekin, öğrencilerin fotoğraf çektirme taleplerini kırmadı.


Bakan Tekin daha sonra Atatürk Üniversitesi bünyesindeki Hurufat Baskı Müzesinin açılışını gerçekleştirdi. Bakan ve beraberindekiler daha sonra müzeyi gezdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER