© Baykuş Haber

Milli Park Operasyonunun şüphelileri Söke Adliyesine getirildi

MİLLİ PARK OPERASYONUNUN ŞÜPHELİLERİ SÖKE ADLİYESİ’NE GETİRİLDİ

Aydın merkezli 6 ilde gerçekleştirilen "Arı Kovanı" adlı rüşvet operasyonunda gözaltına alınan 28 şüphelinin sorgulamaları tamamlandı. Rüşvet aldıkları iddiasıyla suçlanan 5 kamu görevlisi, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Dilek Yarımadası Milli Parkı'nda, özellikle arıcılar ve çobanlar arasında rüşvet alınması şüphesiyle başlatılan operasyon, Aydın ilinin yanı sıra 5 ilde daha yürütüldü ve toplamda 6 ilde gerçekleşti. Bu operasyon çerçevesinde, 5'i kamu görevlisi olmak üzere toplamda 28 kişi gözaltına alındı. Ayrıca, halen yakalanmamış 14 kişi hakkında da yakalama kararı olduğu belirtildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin sorguları tamamlandı ve aralarında Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Doğanbey Şefliği'nde görevli olan U.U., O.D., M.Ö., H.K. ve N.C.'nin de bulunduğu 28 şüpheli adliyeye sevk edildi. 5 kamu görevlisi, "rüşvet alma ve irtikap" suçlamalarıyla mahkemeye çıkarılmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekiplerince Söke Adliyesi'ne getirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER