© Baykuş Haber

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Derenin acı günü

HACI NUMAN ÇALMUK’UN CENAZESİ İKİNDİ NAMAZINA MÜTEAKİP SUNGURLU ULU CAMİDE KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN KARŞIYAKA MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere'nin halasının oğlu, Hacı Numan Çalmuk'un vefatı, ailesi ve sevdikleri arasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Muhsin Dere, sosyal medya platformu üzerinden duygularını şu sözlerle ifade etti: "Ahh Hacı abim ahh. Daha birkaç gün önce selam göndermiştim yeğeninle. Dünya fani. Mekanın cennet olsun. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. İnşallah rahmetli babam, halam, Ömer eniştem ve Halit abiyle cennette buluşursunuz. Ruhuna Fatiha."

Hacı Numan Çalmuk'un cenazesi, ikindi namazını müteakip Sungurlu Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, Sungurlu Kaymakamı Fatih Görmüş, Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bu acı kayıp, aile ve yakınları arasında derin bir üzüntüye neden oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER