© Baykuş Haber

Milot Rashica, Galatasaray’a transferini Antalya’da bekliyor

Namık Kemal KILINÇ / SERİK (Antalya), (DHA)- Kosova Milli Takımı’ndan yakın arkadaş olan Vedat Muriqi ve Milot Rashica, tatilde Antalya’da buluştu.

Kosova Milli Takımı'nın yakın arkadaşları Vedat Muriqi ve Milot Rashica, tatil için Antalya'nın Serik ilçesinde buluştular. Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak oynayan Rashica ve Fenerbahçe'den tanıdığımız Muriqi, Belek turizm merkezinde bir otelde tatil yapıyorlar. İki futbolcu da sezonun yorgunluğunu atmak ve keyifli zaman geçirmek için bu buluşmayı tercih etti.

Rashica'nın bonservisi, İngiltere Championship ekibi Norwich City'de bulunuyor ve Galatasaray, bu oyuncuyu kadrosuna katmayı hedefliyor. Kulüp yönetimi Rashica'nın Galatasaray'a transferini gerçekleştirmek için Norwich City ile görüşmeleri sürdürüyor. Rashica da Galatasaray'a katılmak istiyor, bu nedenle transfer anlaşması sağlandığı takdirde sarı-kırmızılı ekibin kampına katılacak.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Rashica'nın transferi konusundaki isteklerini ve fedakarlıklarını dile getirerek, her iki tarafın da bu transferi gerçekleştirmek için çalıştıklarını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER