© Baykuş Haber

Mimar Sinan Ortaokulu Matematik ödüllerini aldı

ZONGULDAK FEN LİSESİ'NİN 07 MAYIS 2023 TARİHİNDE 2.’SİNİ DÜZENLEDİĞİ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ BİREYSEL VE OKUL TAKIMLARI KATEGORİLERİNDE DÜZENLENEN ‘MATEMATİK OLİMPİYATLARI’NDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER VE TAKIMLAR BELLİ OLDU.

Zonguldak Fen Lisesi, 07 Mayıs 2023 tarihinde düzenlediği Matematik Olimpiyatları'nda dereceye giren ortaokul öğrencilerini ve takımlarını ödüllendirdi. Ödül töreni 13 Haziran Salı günü gerçekleştirildi ve başarılı öğrencilere, takımlara ve danışman öğretmenlere ödülleri takdim edildi.

Çaycuma Mimar Sinan Ortaokulu 7. sınıf öğrencilerinden oluşan matematik okul takımı, Zonguldak'taki diğer ortaokulların takımlarıyla yarıştığı kategoride il ikincisi olarak büyük bir başarı elde etti. Ayrıca, Mimar Sinan Ortaokulu'nun 7. sınıf öğrencisi Yusuf Türker Biçer bireysel kategoride il ikincisi oldu.

Ödüllerini BEÜ Fen Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zekeriya Ustaoğlu, Matematik Bölüm Başkanı Prof. Yusuf Kaya, Dr. Ece Gülşah Çolak ve Fen Lisesi Müdürü Dr. Murat Sevindik'ten alan öğrenciler, başarılarını gururla paylaştılar.

Mimar Sinan Ortaokulu matematik dersi danışman öğretmenleri Gülay Biçer, Gülçin Yiğit, Sedat Torlakcık, Fazlı Doğru ve Emrah Işık da öğrencilerin başarısına katkılarından dolayı ödüllendirildi. Ayrıca, olimpiyata katılan tüm öğrencilere katılım belgeleri takdim edildi. Bu başarılar, öğrencilerin matematik yeteneklerini öne çıkaran önemli bir adım olarak kayda değerdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER