© Baykuş Haber

Mimar Sinan Ortaokulu olimpiyatlarda il ikincisi oldu

ZONGULDAK’IN ÇAYCUMA İLÇESİNDE BULUNAN MİMAR SİNAN ORTAOKULU, ‘MATEMATİK OLİMPİYATLARI’NDA İL İKİNCİSİ OLDU.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Mimar Sinan Ortaokulu, Zonguldak Fen Lisesi tarafından düzenlenen 'Matematik Olimpiyatları'nda büyük bir başarı elde etti. Okul, il düzeyindeki yarışmada 7. sınıflar kategorisinde ikinci olarak büyük bir gurur yaşadı. Ayrıca bireysel kategoride Mimar Sinan Ortaokulu öğrencisi Yusuf Türker Biçer, il genelinde ikincilik elde etti.

Dereceye giren öğrenciler, Yusuf Türker Biçer, Efran Berk Yiğit, Ali Mete Meral ve Mahmut Oğuz olarak belirlendi. Bu önemli başarıya imza atan öğrencileri Matematik Olimpiyatlarına hazırlayan öğretmenler Sedat Torlakcık ve Fazlı Doğru, Okul Müdür Yardımcısı Gülay Biçer ve Okul Müdürü Mesut Yüksel Öner, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş'ı ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, öğrencileri, öğretmenleri ve okul idarecilerini makamında kabul ederek, bu büyük başarılarından dolayı tebrik etti ve gelecekteki başarılarının devamını diledi. Bu başarı, Mimar Sinan Ortaokulu'nun matematik alanındaki başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER