© Baykuş Haber

Minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü kurtarılamadı

DENİZLİ’NİN SARAYKÖY İLÇESİNDE TARIM İŞÇİLERİNİN İÇİNDE BULUNDUĞU MİNİBÜSLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ, KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ.

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen kaza, tarım işçilerini taşıyan bir minibüsle motosiklet sürücüsü arasında gerçekleşti ve sonucunda motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, Sarayköy ilçesinin istasyon kahveleri mevkiinde meydana geldi. Olayda, fabrikada şoför olarak çalışan ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Faruk Eryılmaz (39), evine dönmek üzere motosikletiyle yola çıktı. Ancak seyir halindeyken, Eryılmaz'ın kullandığı 20 SEC 360 plakalı motosiklet ile tarım işçilerini taşıyan 20 AEZ 035 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle Eryılmaz yere düşerek ciddi şekilde yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Sarayköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Eryılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza sonrasında minibüs sürücüsü gözaltına alındı ve soruşturma başlatıldı. Bu üzücü kaza ile ilgili detaylı inceleme sürdürülüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER