© Baykuş Haber

Minibüslerin camını kırıp, madeni para çalan şüpheli yakalandı

KONYA,(DHA)- KONYA’da şehir içi toplu taşımada çalışan minibüslerin gece saatlerinde camlarını kırıp içindeki madeni paraları çalıp, kaçan Korhan Gürbez (34)  yakalandı. 25 suçtan kaydı olan Gürbez, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Konya'da şehir içi toplu taşımada çalışan minibüslerin camlarını kırarak içindeki madeni paraları çalan ve 25 suç kaydı bulunan 34 yaşındaki Korhan Gürbez, polis tarafından yakalandı. Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, minibüslerin camlarının kırılması ve içindeki paraların çalınması olayları üzerine detaylı bir çalışma başlattı.

Polis, bu hırsızlık olaylarının yaşandığı bölgelerdeki 300 güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarını inceleyerek şüpheliyi tespit etti. Korhan Gürbez'in daha önce benzer suçlara karıştığı ve her seferinde farklı kıyafetler giyerek bisikletle olay yerlerine gittiği belirlendi. Ayrıca, çaldığı madeni paraları akaryakıt istasyonlarındaki marketlerde banknotlara çevirdiği tespit edildi.

Şüpheli, bir başka hırsızlık olayı için keşif yaparken polis tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Korhan Gürbez, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bu sayede Konya'daki minibüs sahipleri ve şoförleri gece hırsızlık olaylarından korunmuş oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER