© Baykuş Haber

Minik öğrenciler eğlenerek öğreniyorlar

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DR. ÖNDER ARPACI, EDİRNE MELİHA ÇANKAFLI ANAOKULUNU ZİYARET EDEREK, ÇOCUK KULÜBÜ YAZ DÖNEMİ UYGULAMALI EĞİTİME KATILAN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Edirne Meliha Çankaflı Anaokulu'nu ziyaret ederek, Çocuk Kulübü yaz dönemi uygulamalı eğitimine katılan öğrencilerle bir araya geldi. Okul yöneticileri ve öğretmenleriyle birlikte miniklerle keyifli bir buluşma gerçekleştirdi. Dr. Önder Arpacı, 3 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Çocuk Kulübü uygulamalarının, 4-5 yaş arasındaki çocuklara yönelik 10 farklı branşta eğitim sunduğunu belirtti.

Arpacı, öğrencilerin eğlenceli bir şekilde beceri ve bilgi kazandığı bu yaz dönemi uygulamalı eğitimine katıldı ve miniklerle zaman geçirerek onların mutluluğuna ortak oldu. Bu programın çocukların gelişimine olumlu katkı sağladığını vurguladı.

Çocukların, Türkçe dil etkinlikleri, sanat ve beceri eğitimi, müzik ritim ve orff eğitimi, matematik ve kavramlar, rama çalışmaları, mutfak etkinlikleri, hareket ve spor eğitimi, doğa etkinlikleri ve hobi bahçesi oluşturma çalışmaları, fen ve bilim etkinlikleri, hayat becerileri eğitimi gibi birçok farklı branşta eğitim aldıkları bu programın, çok yönlü bir eğitim ortamı sunarak çocukların gelişimine büyük katkı sağladığını belirtti.

Ayrıca, okul bahçesinde oluşturulan hobi bahçesi ve okulun sunduğu fiziksel olanaklarla dolu dolu ve keyifli bir yaz dönemi geçirildiğini söyledi. Çocuk Kulübü yaz dönemi uygulamalarının, çocukların görsel ve dokunsal açılardan zengin bir öğrenme ortamında eğlenceli aktivitelerle keyifli bir yaz dönemi geçirmelerine katkıda bulunduğunu ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER