© Baykuş Haber

Minik raketler sertifikalarını aldı

OSMANGAZİ BELEDİYESİ’NİN VERDİĞİ TENİS EĞİTİMİNDEN FAYDALANAN 1 VE 2. SINIF ÖĞRENCİLERİ KURSU BAŞARIYLA BİTİREREK SERTİFİKALARINI ALDI.

Osmangazi Belediyesi, sporun ve eğitimin önemini vurgulayarak minik öğrencilere tenis eğitimi verdi ve kursu başarıyla tamamlayan 1. ve 2. sınıf öğrencilerine sertifikalarını sundu.

Geleceğin potansiyel şampiyonlarını yetiştirme amacıyla, Osmangazi Belediyesi sporun destekçisi olmaya devam ediyor. Belediye, minik öğrencilere spor branşlarını ve eğitimlerini öğretebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, NOSAB İlköğretim Okulu'ndan 285 öğrenci, Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen 5 günlük temel tenis eğitimine katıldı.

Minik öğrenciler, tenis eğitimlerini başarıyla tamamladıktan sonra sertifikalarını Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri ve antrenörlerden aldılar. Sertifika töreni, öğrencilerin aileleri ile birlikte katıldığı mutlu bir etkinlik olarak gerçekleşti. Tören sonunda, aileler, öğrenciler, öğretmenler, eğitmenler ve Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER